11 Sie 2018, 22:08
Cześć
Jestem Michał , myśle iż przynajmniej niektórzy będą kojarzyć mnie z Fb gdzie dość często się udzielam , mrówkami zajmuje się już długi czas , nie chce skłamać od kiedy bo nigdy nie miałem szczególnej pamięci do dat za co często byłem besztany
Zajmuje się nie tylko mrówkami ale i innymi zwierzętami które pozwolę sobie wymienić poniżej nie rozpisując się zbytnio.
* Ślimaki afrykańskie Achatina ( około 10 różnych gatunków stałe się rozmnażających
-Ślimaki Veronicella sloanei powszechnie zwane też przez hodowców „naleśnikami ” około 30 sztuk
Chrząszcze zarówno larwy w różnych fazach rozwoju jak i chrząszcze Imago ( pomału kończę z ich hodowlą )
*chlorocala africana obecnie same larwy L3
*pachnoda thoracica obecnie same larwy L3
No i pare gatunków które dopiero do mnie jadą
No i znane i przez wszystkich kochane mrówki i by nie przedłużać wypowiedzi nie będę rozpisywał się co do wielkości koloni
* Faraonki
*Messor barbarus red head
* Lasius niger
* Lasius flavus
* Formicka cinerea
* Formicka cunicularia
*Pseudolasius
* Tetramorium caespitum
*Solenopsis fugax
*Plagiolepsis pygmaea
*Formicka fusca
* Messor barbarus
Oczywiście planuje poszerzenie gatunków lecz na razie budżet jest wyczerpany
Jestem Michał , myśle iż przynajmniej niektórzy będą kojarzyć mnie z Fb gdzie dość często się udzielam , mrówkami zajmuje się już długi czas , nie chce skłamać od kiedy bo nigdy nie miałem szczególnej pamięci do dat za co często byłem besztany
Zajmuje się nie tylko mrówkami ale i innymi zwierzętami które pozwolę sobie wymienić poniżej nie rozpisując się zbytnio.
* Ślimaki afrykańskie Achatina ( około 10 różnych gatunków stałe się rozmnażających
-Ślimaki Veronicella sloanei powszechnie zwane też przez hodowców „naleśnikami ” około 30 sztuk
Chrząszcze zarówno larwy w różnych fazach rozwoju jak i chrząszcze Imago ( pomału kończę z ich hodowlą )
*chlorocala africana obecnie same larwy L3
*pachnoda thoracica obecnie same larwy L3
No i pare gatunków które dopiero do mnie jadą
No i znane i przez wszystkich kochane mrówki i by nie przedłużać wypowiedzi nie będę rozpisywał się co do wielkości koloni
* Faraonki
*Messor barbarus red head
* Lasius niger
* Lasius flavus
* Formicka cinerea
* Formicka cunicularia
*Pseudolasius
* Tetramorium caespitum
*Solenopsis fugax
*Plagiolepsis pygmaea
*Formicka fusca
* Messor barbarus